top of page

Papaya vauva & vanhempi jooga

Price

€ 39

Duration

10 sessions

Enroll

About the Course

Papaya jooga


Papaya jooga on kymmenen harjoituksen vauva & vanhempi jooga kurssi, jonka voi suorittaa omaan tahtiin aina silloin kuin mini-bosseille sopii. Voit myös toistaa harjoitukset useampaan kertaan, sillä kurssin sisältöön ei ole aikarajaa. Ehkä äiti voi ottaa oman lepohetken sillä aikaa kun isä joogaa vauvan kanssa?


Äidit: Olen suunnitellut jokaisen harjoituksen niin, että se on miellyttävä tehdä pienen vauvan ja synnytyksestä palautuvan äidin kehon tarpeet huomioiden. Olenhan itsekin samassa tilanteessa. Kurssin tekohetkellä nuorin lapsistani on 3kk ikäinen. Muista myös, että jokaisen keho palautuu eri tahtia synnytyksestä. Tee jokainen harjoitus kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Voit myös aina tarpeen tullen laittaa videon stopille, esimerkiksi imettää välissä, ja jatkaa loppuun.


Isät: Myös isän keho, mieli ja sielu kaipaa rauhoittumista, sekä yhteyden luomista vauvaan; onhan lapsen syntymä valtava muutos myös isille. Niinpä tämä joogaharjoitus on yhtä lailla hyödyllinen teille. Harjoitukset ovat lempeitä ja sopii hyvin myös rautakankikropille.


Papaya joogan tärkein ohjenuora on rentous ja huumori!


Kurssin harjoitukset keskittyvät vanhemman ja vauvan yhteyden luomisen hetkeen, lempeään kehonhuoltoon ja vahvistamiseen, sekä rentoutumiseen.


Kiitos, että joogaat vauvasi kanssa!


Sydämellä,

Anni


Your Instructor

Anni Oliveira

Anni Oliveira

Anni on kolmen lapsen äiti ja RYS-200 joogaope. Nuorin lapsista on joulukuussa -23 syntynyt Clara, joka vetää teille tämän kurssin yhdessä äidin kanssa.

bottom of page